• St. Michael Eppan Chardonnay

  St. Michael Eppan Chardonnay

  17,75

  Het is heerlijk sappig en uitnodigend, met een langdurige persistentie. De wijn is helder geel van kleur met een vleugje groen. De aroma’s zijn fruitig met geuren van appel, meloen en banaan. Fris, sappig en aanhoudend. Een terraswijn voor warme zomeravonden.

 • St. Michael Eppan Moscato

  St. Michael Eppan Moscato

  19,25

  Deze Moscato wordt droog gevinifieerd en verrukt het gehemelte met een aangename, frisse zuurgraad en een heerlijke volheid, gemengd met een klassieke noot van salie. Het heeft een lichtgele kleur met groene schitteringen. In de neus intense aroma’s van rijp fruit, nootmuskaat en salie. Mooie volheid wordt hier gecombineerd met frisse zuren en elegantie.

 • St. Michael Eppan Sauvignon Blanc

  St. Michael Eppan Sauvignon Blanc

  23,50

  Een verfrissende zuurgraad, delicate mineraliteit, de Lahn Sauvignon valt echt op als een trendy witte wijn. De wijn is helder met een lichtgroene glans. Aroma’s van ananas, vlierbessen, kruisbessen en honing komen uit het glas naar boven.

 • St. Michael Eppan Venatsch Pagis

  St. Michael Eppan Venatsch ‘Pagis’

  18,50

  De kleur van de wijn is helder robijnrood. In de neus heeft het een fruitig aroma dat doet denken aan kersen, viooltjes en rood fruit. In de mond is het vol, soepel en elegant met subtiele tonen van bittere amandel.