• Alceño Monastrell

  Alceño Monastrell Tempranillo Syrah

  7,50

  Deze blend van Monatrell, Tempranillo en Syrah heeft een mooie kersenrode kleur met aan de rand een lichte paarse gloed. In de neus komen vooral tonen van rood en zwart fruit naar voren afgewisseld met zoethout en viooltjes. In de smaak zet de wijn breed in met een zijdezachte en evenwichtige balans tussen het fruit en de specerijtonen.

  De druiven die gebruikt zijn voor deze wijn zijn afkomstig van wijngaarden die ouder zijn dan 15 jaar. Hierdoor is de opbrengst per druivenstok nooit meer dan 2.5 kg waardoor er druiven met veel concentraat geoogst worden.

 • Alceño Sauvignon Blanc

  Alceño Sauvignon Blanc

  7,50

  Fris, de dominante druivensoort in deze wijn is Sauvignon Blanc, afkomstig uit het hoogste gebied van de D.O., Trellised wijngaarden, geïrrigeerd om de zuurgraad en de frisheid in evenwicht te houden. De productie gebeurt bij lage temperaturen om de primaire aroma’s te behouden en een goede aromatische intensiteit te verkrijgen.
  Glanzende lichtgele kleur, met een grote aromatische intensiteit die doet denken aan tropisch fruit, bloemen en noten. In de mond is hij rond, lang, evenwichtig en persistent.

 • Crazy Grapes Monastrell

  Finca Bacara ‘Crazy Grapes’ Monastrell

  11,25

  Deze wijn heeft een mooie dieppaarse kleur die typerend is voor zijn jeugd. In de neus herkennen we florale aroma’s met wat hints van vanille en balsamico, rijp donkerbruin en een aardse ondertoon. In de smaakt heeft de wijn een mooi vol en levendig mondgevoel. Het donkere fruit en kruidige tonen komen mooi naar voren. In de mollige afdronk proeven wij ook chocolade en iets rokerigs.

 • Time Waits For No One Monastrell

  Time Waits For No One Monastrell

  12,95

  Deze wijn heeft een mooie diepe granaat rode kleur met een paarse rand. In de neus herkennen we krachtige en intense aroma’s van rijp fruit met kruidige en rokerige hint welke terug herleiden is naar de 6 maanden rijping op het eikenhout. In de smaakt is het een mooi gebalanceerde wijn met ronde tannines. Rijpe tonen van zwart fruit zijn perfect in balans met de licht geroosterde aroma’s. Een lange afdronk met een sappige zuurgraad maakt deze wijn tot een harmonieus geheel.