DeMuerte One

13,50 per fles

Deze Spaanse blend van 90% Monastrell en 10% Cabernet Sauvignon heeft een kersenroden kleur. In de neus komen er elegante geuren van rijpe en fruitige bessen naar voren en een mooie geroosterde essentie. In de smaak komen deze tonen ook weer naar voren. De wijn zorgt voor een breed mondgevoel met een aangename en rijke afdronk die fluweel aanvoelt met zachte specerijtonen. De wijn heeft in totaal 6 maanden in Frans eikenhout liggen rijpen.

Beschrijving

Pablo Cortes en Karel Eisnner zijn een stel en eigenaar van het wijnhuis. Naast dat ze verliefd zijn op elkaar zijn ze ook verliefd op wijn en design. Het is nu ongeveer 5 jaar geleden dat ze besloten om deze twee passies (oenologie en creativiteit) te combineren. Daarom hebben ze WineryOn gebouwd om op een innovatieve manier hieraan te werken. Zij maken wijnen van hoge kwaliteit en gebruiken unieke en opvallende etiketten.

Pablo landbouwkundig ingenieur en wijnmaker, met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende Spaanse wijnkelders. Onder zijn werk uit het verleden vindt u wijnen die zowel op nationaal als internationaal niveau belangrijke erkenning hebben gekregen.
Karel is een kosmopolitische architect, gespecialiseerd in design en fotografie, met internationale opleiding en ervaring in heel Colombia, Spanje en Duitsland.

Met het werk dat zij leveren willen ze dat de ogen onmiddellijk worden aangetrokken door het gedurfde en intieme wijnflesontwerp. Vanuit de wijnkelder zien ze dat iedere wijn uniek is en daarom krijgt elke wijnlijn een zeer uniek etiket. Het resultaat is inmiddels 8 prachtige wijnen met 8 prachtige labels!

Wetenswaardigheid:
De druiven groeien aan wijnstokken die minimaal 15 jaar oud zijn. Hierdoor is er een lage productie maar hebben de druiven een hoge kwaliteit.

Wijn informatie

Land

Streek

Druivenras

,

Inhoud

Producent

Afsluiting

Biologisch

Houtlagering

Smaakprofiel