Zeg je Leids Wijnhuis, dan zeg je Steven van Oosterzee. Eten en drinken heb ik altijd graag en met smaak gedaan. Ook wijn was daar al jong een belangrijk onderdeel van. In 2010 kreeg ik de kans me volledig op wijn toe te leggen en andere liefhebbers hier deelgenoot van te maken: Het Leids Wijnhuis was geboren.

In 2011 heb ik de opleiding tot Vinoloog van de Wijnacademie afgerond. Twee jaar later ben ik begonnen met de ambitieuze vervolgstap: het begeleidingstraject Magister Vini, het hoogste niveau binnen de Nederlandse wijneducatie. Met een scriptie over het debat rond natuurlijke wijn heb ik dit traject in 2019 succesvol afgerond, zodat ik me met gepaste trots Magister Vini (MV) mag noemen. Zie voor meer informatie over dit traject en een link naar mijn scriptie de website www.magistervini.nl

De wereld van goede wijn is voor mij eindeloos fascinerend. Ik doe niets liever dan andere wijnliefhebbers hierin mee te nemen. Het Leids Wijnhuis is hiervoor een perfect podium.

OPENINGSTIJDEN

Het Leids Wijnhuis heeft geen vaste openingstijden. Heb je een vraag over de wijnactiviteiten of over wijn die je wilt kopen, laat het me dan weten via e-mail, bericht of telefoon. De webshop geeft natuurlijk ook de mogelijkheid om direct wijn te bestellen.

ADRES

Postadres (geen bezoekadres):
Koningstraat 58
2351 PJ Leiderdorp

06-25336632

KvK Leiden: 61179566

BTW nr NL002044235B45
Bankrekening: NL10 RABO 01573.66.952

Facebook: facebook.nl/leidswijnhuis
E-mail: steven@leidswijnhuis.nl

CONTACT

Nieuwsbrief

icon footer